VÄRDFAMILJ!!! It feels good

Äntligen har man fått värdfamilj, satt i bilen på väg till Orsa Grönklitt björnpark när YFU ringde och berättade att jag hade fått värdfamilj! Fick inte reda på nått om dom förrens på kvällen när vi fick ett mail från min värdmamma Lori. Familjen heter Austgen och verkar super trevliga och skämtsamma. Den består av min värdmamma Lori, värdpappa Dean och deras tre söner Spencer 22, Clint 20 och Cooper 17. Dom har även tre hundar!!!! och alla är supersöta, en ljus golden retriver och två lite mindre svarta/bruna goldenretriver liknande hundar! Dom verkar väldigt aktiva i både sport och olika evenemang. Dom bor ungefär 1 km från skolan och själva centrum med walmart, subway och starbucks i ett stort fint trähus med en stor tomt och ett jättestort garage där Dean(min värdpappa) håller på att meckar och gör alla möjliga saker.
Känns som en sjuk lättnad att man äntligen har fått familj, blir en stressig vecka som kommer med massa små grejer som ska fixas, träffa kompisar/släkt och annat sen mellan den 5-7 augusti så lämnar man sverige i ett år, galet taggad!!!
Kommer bilder senare!!

Placering, placering och placering

YFU, organisationen jag åker med, ringde för några veckor sen och hörde av sig att jag hade fått placering! Placeringen var i Colorado, Elizabeth en liten stad med 5000 invånare där det finns både Walmart, Subway och starbucks. Elizabeth ligger ungefär 25-30 min från största staden i Colorado, Denver! Allt ser skitbra ut förutom att  skolan inte kan acceptera mig än och när skolan inte är klar så kan jag inte få reda på vilka min värdfamilj är... så än så länge sitter jag fast i ingenmansland och vet bara att det kanske kommer att bli Colorado. Så ser de ut för mig just nu, sitter och hoppas på att dom hör av sig snat!
 
 
 
                                                                                                                    
 
                                                                                   
 
 

Första inlägget

Tjeeenaare!!
 
Välkommen till min blogg och mitt första inlägg, tänkte använda den här bloggen för att skriva av mig, ha nått att se tillbaka på och för att ni andra nyfikna ska kunna hålla kolla på vad jag har för mig i USA.
 
 

Myhighschoolyear

Här delar jag med mig av mina dagar som utbytesstudent i USA genom bilder, berättelser, videos och annat smått och gott! So Enjoy or Beat it

RSS 2.0