Time Flies by!! Snart tre månader i USA

Tjenare!
 
Har inte hänt så jätte mycket den här veckan, vanlig vecka ungefär förutom att vi hade en 4 dagars helg, bara skola måndag, tisdag och onsdag!
 
Skolan rullar på som vanligt läxorna rullar på som vanligt!
Måndagen hade vi JV football game mot fort morgan som låg cirka 2 timmar borta! första halvlek slutade 18-0 och utskällning av coach! dock ryckte vi upp oss i andra halvan och tog igen till 18-18 vilket blev slutresultatet, trodde jag men en amerikansk kan tydligen inte sluta lika! Så det blev övertid som går till så här: man börjar med att singla slant om vem som börjar att försvara och vem som börjar anfalla, sedan får varje lag 4 försök från 10 yard linjen att "score a touchdown" och sedan håller det på så tills det ena laget inte lyckas och det andra lyckas, lite som straffläggning! Slutade med att de vann med 24-30... men men kul att få vara med och spela i en lika match vilket väldigt sällan händer!
 
Tisdagen och onsdagen var vanlig skoldag inget speciellt som har hänt! På kvällen var det parent-teacher conference, vilket är som utvecklingssamtal fast man träffar alla lärare individuellt och pratar med dom. Skolan är rätt enkel, mycket multiple-choice så man behöver inte anstränga sig!
 
Torsdagen tog jag det bara lugnt! även fast de är lov så slipper man inte undan footballs träningen, så vanlig tid efter skolan, som vi inte hade, så vare footballs träning! Efter träningen var de team dinner på skolan och sedan var vi några som drog hem till dalton och bara chillade!
 
Fredagen så var man tvugen att gå upp 8.00 för att ta sig till skolan och ha en walk through inför matchen på kvällen, i en timme... rätt onödigt för mig som bara är kicker men men!
Efter träningen så hem o sova ett tag var riktigt trött även fast vi hade haft en kort vecka. Och Fredagen bjöd som vanligt på football game!
Den här gången stod Skyview som motståndare och vi visste sedan innan att dom var ruskigt dåliga, de hade förlorat mot ett lag som vi hade vunnit med 54-6(nått sånt) så kändes skönt att inte ha så jätte stor press på sig!
Iaf Matchen slutade 43-7, lyckades med att mina pat förutom en som han som kastar bak bollen till han som håller den när jag sparkar, totalt missade honom så jag fick plocka upp bollen och springa med den, kom ungefär 5 yards innan jag blev nertacklad, haha! Alla på sidlinjen trodde jag var påväg mot en touchdown men men! 
 
Lördagen, är som vanligt chores-day! så gick åt lite tid till de, resten av dagen/kvällen tog jag de bara lugnt, har vart några stressiga fartfyllda veckor. Så filmkväll och gå o lägga sig tidigt var de som gällde!
På söndagen lyckades jag vakna kl 1 även fast jag gick o lag mig tidigt, så missade skype tiden med morsan och farsan men som tur var så var de fortfarande inne och klockan var inte så mycke för de! Kul att prata med dem!! Efter skypet så spelade gaints och cowboys i amerikansk fotboll så åkte över till louisa( tyska utbytesstudenten) och benjis( chilienska utbytesstudenten) som jag nästan är granne med! så kollade på den matchen och stannade över ett tag och kollade på film!
 
Ja, rätt seg vecka men skönt med lov för ett tag, nästa vecka så är de halloween vilket är "rätt så" stort här i usa som ni kanske vet, haha! O juste har snöat här i colorado i, torsdags tror jag, börjar dock smälta bort så får se när den permanenta snön kommer!
 
Ciao!!
Swedish fish!! Bästa godiset någonsin!!
 
Mitt clay projekt som jag jobbat på i tre veckor, blev klart här i veckan!
 
 
 
 

Bilder Del 2 till " Don't Stop Believin'!!! Homecoming Week"

Iron Man, var "utklädd" till Captain Sweden!
Iron Man!!
Alla Seniors, som åkte på lyxflotten
Football game!!
Intåget, som är densamma varje hemma match!! riktigt häftigt!
Kick off!!!
Efter matchen då hela planen stormades!!
Efter matchen !!
"Ring the Bell", traditionen efter varje hemma vinst!
Hela gruppen som tog bilder och käkade hos Stone's
Hemma hos mig!
Alla killarna som var i gruppen jag gick med!
Ros!!
Efter dansen med några av seniorsen!
Ashlyn, Jaxon och Dylan!!
Alla footballs killarna!!
Tjejerna i Sällskapet!!
Lite mera bilder från paraden! Volleyboll tjejernas flotte!
Jag och Robyn efter dansen, hemma hos kevin!

Bilder Del 1 till " Don't Stop Believin'!!! Homecoming Week

                            Captain Sweden and Captain Britain, Super Heroes VS Villians!
I skolan, så här såg de ut!
Varje idrottare hade en sån här om de spelade footballs med sitt namn och nummer
I Skolan korridoren
Korridor
Hela skolan var galet pyntat
Så här såg matsalen ut !!
Korridor i skolan!
Lunch hemma hos kevin!! Kevin och hans flickvän
På Bonfiren, Kevin och Jacob! Crazy face
Preps VS Nerds day!!! Fina var vi!!
Så här såg hela korridoren ut!!!
Superheroes VS Villians
På pep rallyt!
Korridor!!
 
På Bonfiren, och nej de snöade inte var bara nått knasigt med kameran!
 
Pros VS Joes korridoren!
Paraden, alla footballs spelarna, eller några av de iaf!
 
På bussen till Paraden, carzy americans!
Volleyboll tjejerna som åkte bakom oss! 
Footballs stadion, var speciellt målet vid endzonen, den var helt röd med EHS i svart!
 
Efter Paraden, håller på att fixa inför tailgaten
Våran Lyxiga flotte som bara seniors fick åka på!
 
Andra delen av footballs stadion!
Hos Stone's, med Shelbie min homecoming date!
Så där åkte alla de andra footballs spelarna!

Don't Stop Believin'!!! Homecoming Week

Hallloj där hemma! Hoppas livet rullar på som vanligt där hemma och att alla har de bra!
 
Kan börja med att säga att jag har haft en sjukt rolig och riktigt fullspäckad vecka och förra helgen så har därför varit lite dåligt på bloggfronten! Aja förra veckan hände det inte så mycket mera än footballs match på fredagen som vi vann 51-6, gick rätt bra för mig, 30 yard fieldgoal, 4 av 5 point after touchdown, en perfect kick off så var rätt nöjd efter den matchen!! Dagen efter slutade rätt dåligt dock, hade en av vår viktigaste match i soccer dagen efter mot Fort Morgan som var vår värsta konkurrent, matchen slutade iaf 3-1 till dom vilket betydde att vi var tvugna att vinna matchen på tisdagen veckan efter för att kunna gå till State play offs vilket aldrig har hänt i vår skolas soccerhistoria. Så det var jäkligt surt! 
Helgen bjöd sedan på Homecoming shopping, köpte mig en ny kostym, slips och skjorta så allt var klart inför homecoming dance på lördagen veckan efter.
 
Aja mycket som hänt under homecoming week, som jag berättat förut så är det en vecka då alla elever och lärare visar "the school spirit" som supportar skolan genom att klä ut sig och göra en massa roliga saker som Iron Man, poweder puff m.m. Varje dag var en så kallad Dress-up day, då man klädde ut sig i olika teman beroende på vilken dag det var, kul grej för att visa "school spirit".
 
Måndag!
Måndagen var preps VS Nerds, vilket betydde att man kunde klä ut sig till nörd eller populär, rik eller cool ungefär! Det blev nörd för min del, så klädde ut mig till nörd! Så gick runt hela dagen i skolan som nörd. Nästan varje dag hade också ett event på kvällen, på måndagen stod Iron Man på schemat! Iron Man är volleyboll för killar där varje klass( Senior, Junior, Sophmore, Freshman) tävlar mot varandra och klär ut sig. Min klass, Seniors, valde att klä ut oss till superhjältar. Gick riktigt bra för oss, krossade freshmans sedan sophmores och sedan Juniors i en tight match. Den som sedan vinner bland alla klasser möter sedan alla lärare för att försöka vinna, vilket ingen klass någonsin gjort. Tills i år vilket vi gjorde så kändes skönt att kunna säga att vi var de första någonsin ;)
 

Tisdag!
Tisdagen var Superheroes VS Villians, vilket är superhjältar VS the bad guys, "skurkarna...". Den här gången tog jag samma kostym som jag hade på Iron Man vilket var " Captain Sweden", hade på mig min sverige tröja, sverige shorts och den svenska flaggan som en mantel. Tisdagen var också dagen då vi inte hade något event på kvällen, men inte för mig! Soccer game väntade, där vi var TVUGNA att vinna för att gå vidare till play offs, vi spelade mot vista peak som vi visste att vi var bättre än men visade sig att vi hade samma problem som mot Fort Morgan vi spelade dåligt första halvlek och sedan skit bra i andra men kan inte få in bollen i målet så vi förlorade med 1-0... och därmed var soccer säsongen över för mig! jäkligt surt men men har fortfarande footballen.
 
Onsdag!
Onsdagen var Pros VS Joes, vilket är proffs mot de under vardagliga, exempel luffare m.m. Den här dagen var jag också tvugen att ta mitt senior photo, då man klär upp sig så ville inte förstöra det fotot genom att klä ut mig så blev inget klä ut sig den dagen. Onsdagen bjöd också på Powder puff som är amerikansk fotboll för tjejer, med samma koncept som Iron man, varje klass tävlar mot varandra dock så klär de inte ut sig. Så blev till att sitta ute i Colorado kylan i ca 2 timmar men de var det värt för min klass vann igen :D härligt!!!
 
Torsdag!
Torsdag var Surfer VS Skier, klädde ut mig till skier, har dock inga bilder på de...! Torsdagen var också vår sista soccer game, hemma mot Engelwood, vår skolas rivaler så vi var verkligen tvugna att avsluta på topp med flaggan också i topp! Men fortfarande samma problem som dom tidigare matcherna, dåligt i första halvlek och sedan riktigt bra i andra men vi kan inte få in bollen i målet. Så det kändes nästan ännu mera surt att förlora sin sista soccer match i Elizabeth tröjan. Torsdagens event var Bonfire, ungefär som Valborg, man samlas runt en stor brasa och bara umgås, hänger och laddar upp inför football game dagen efter. 
 
Fredag!
Fredagen är den stora dagen då allt händer, nästan allting under homecoming week kretsar kring footballs matchen. Den här dress-up dagen var " Clash of the classes" då man skulle ha på sig sin klass färg( Seniors svart, Juniors röd, Sophmores grå, Freshmans vit). Den här fredagen hade vi korta lektioner för att kunna ha pep rallyt, vilket betyder att vi alla samlas i idrotts hallen för att tagga till inför matchen och för göra lite roliga tagga till aktiviteter och lite uppvisningar från Cheerleaderna och gymnasterna. Efter det så var det dags för "the parade". Paraden är också till för att tagga till inför matchen senare på kvällen och är också ett tillfälle att marknadsföra varje skolidrott, det gör man genom att varje sport tillverkar en flotte som alla som håller på med den sporten åker med på för att marknadsföra sin sport, detta gör man genom att dela ut godis. Speciellt för Football som jag valde att åka med på var att alla seniors fick åka med på en special flotte som var en gamal lyxbåt som de renoverat och satt in ljudsystem i och tagit bort taken så att det såg ut som en kabb. Riktigt häfigt! Iaf så åker alla olika sporter runt på sina flottar runt "stan" på main street där de är fullsmockat med folk .
Efter the parade så var det dax för Tailgate, återigen så handlar de om olika sporter som marknadsför sig själva och samtidigt som alla ska visa school spirit genom att delta och stötta sporterna. Varje sport har ett eget bås/stånd där de säljer olika saker eller har en aktivitet som de tar betalt för. Så gick runt och testa massa olika sporter och köpte lite saker här och där.
 
Nu till de viktigaste, "the big Homecoming Football Game!!!". Kl 5 2 timmar innan började man ladda upp, eller tja egentligen har man ju laddat hela veckan. Iaf var en jäkligt tuff match vilket vi visste innan, Fort Morgan var det bästa mostånd vi skulle möta vilket vi visste och var beredda på trodde vi! vi började starkt iaf, första touchdownen efter 6-7 minuter och jag lyckades med min första point after touchdown, och kan säga att jag aldrig varit så nervös i hela mitt liv! för er som kanske tror att det är rätt enkelt att lyckas med de så kan jag säga att på träningen så lyckas man med alla men när det står cirka 800-1000 personer och kollar och du har en enorm press på dig så blir allt så mycket mera komplicerat men jag lyckades och var riktigt stolt för har haft problem med nervositet innan och missat pågrund av det.
Iaf första två quarters så låg vi under med 7-20, och tack vare att vi lyckades blocka ett av deras point after touchdown så vi hade ett gyllene återhämtningsläge men som det såg ut så såg det ut som en klar förlust, efter att vi spelat riktigt dåligt!
I halvtid var det inte direkt en glad coach kan jag lova, dock det ända han hade att säga var, " Don't stop believe, just play your ass off for eachother". Tydligen var de ett par kloka ord för andra halvlek gick vi ut och runt ut sagt krossade de, vi lyckades gå upp 26-26 och efter att jag hade lyckats med alla mina point after touchdown så stod det 27-26 och vi ledde med ett poäng! De två sista minuterna var helt sjukt nervöst, de hade bollen vid sin egna 30 yard line och var på sitt sista försök och var tvugna att avancera 10 yard för att få 4 nya försök! De lyckades och kom andra fram till våran 30 yard line med fyra nya försöka och cirka 1 minut kvar av matchen. Vi lyckades stoppa de vid två försök så att när de var på sitt tredje försök var tvugna att försöka passa bollen istället för att springa med den. Den här gången lyckades vi fånga bollen, göra ett såkallat interception vilket betyder att vi får tillbaka bollen och börjar anfalla. Detta betydde att vi i princip hade vunnit matchen då det var 30 sek kvar och vi hade 4 försök på oss att hålla oss kvar på offense. Så ett riktigt bra slut på den bästa skolveckan någonsin. Var helt sjukt nöjd med mig själv och alla andra, var en riktig Don't stop believin' känsla efter att ha återhämtat sig, kändes verkligen som att man var i en high school football movie, en sjukt härligt känsla att få ringa i klockan(en tradition på skolan som man gör efter man vunnit en hemma match för att signalera alla att man hade vunnit) efter att ha vunnit en så tight match, det bästa var också att vi i princip är klara att gå till state play offs, vi behöver dock vinna våra 3 sista matcher vilka är väldigt enkla men änddock. Efter matchen som ett firande, var det dags för fyrverkerier, riktigt häftigt! nästan lika bra som UNTs advents fyrverkeri.
Efter matchen åkte jag hem till daltons och hänge/firade lite med några fotballs killar.
 
Lördag! 
På lördagen var det det andra stora eventet, Homecoming dace! Började dagen med att åka och shoppa fin skor som skulle passa till min kostym, vilket gick vädligt fort, chockerande brukar alltid ta riktigt långt tid för mig. Iaf kl 6 skulle jag vara hos Stone's för att ta bilder med alla i gruppen som jag skulle äta med( innan själva dansen så brukar man tillsammans med sin dejt och sin grupp eller kompisar äta, vanligen på en restuarang eller fin middag hos någon). Iaf så tog mig dit först för bilder och middag innan dansen. Var en riktigt trevlig middag och trevligt sällskap. (kommer bilder). Efter det så var det dags för själva dansen som var i skolans cafeteria! Dansa dansa, blev de sedan efter dansen bar det av till Kevins för att hänga, nästan alla som var där åkte hem till honom! Måste säga att hela den här veckan kommer nog vara en riktigt stor del av mitt minne av USA, kan säga till alla er framtida utbytesstudenter och ni som funderar på att bli, Homecoming week är någonting som ni inte vill gå miste om, någonting som jag aldrig kommer glömma, grymma minnen från varje dag även om det var lite blandade känslor ibland.
 
Söndagen blev de skype med jacob och hjälpte till lite med att fixa lite i trädgården och bara chilla hela kvällen!
Blev riktigt långt, men men hoppas alla fattar lite av vad jag snackar om iaf, min svenska är inte på topp kan jag säga, märkte det när jag försökte förklara vissa saker för jacob när vi skypeade!
 
I alla fall hoppas ni alla har det bra där hemma saknar er alla! Happy Halloween btw! Bilder kommer i ett sepparat inlägg!
 
Ciao, herrå hare bra !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YFU Orientation, Football, Homecoming date and soccerweek!!

Tjenare!!
 
Dåligt uppdaterande, men har vart den mest fartfyllda veckan på länge! Har hänt en del kan jag säga, så ska försöka få med allt och förklara så bra som jag kan svenskan är inte på topp kan jag säga, känns riktigt konstigt att prata svenska och när folk frågar efter en svensk motsats så får man tänka lite! I alla fall tror jag slutade mitt förra inlägg med morgonträningen på fredagen!
 
Fredagen bjöd som vanligt på football! Den här gången mot Rosevelt HS, som har spelat bra den här säsongen och har ett rykte att spela tufft och lite smått fult, som coach sa, nasty! Iaf gick bra för oss vi vann kommer inte ihåg med hur mycket men det var en ganska tuff match som vi dominerade i andra halvlek och punkterade matchen.
Så just nu är vi obesegrade i league, vilket består av 7 matcher som avgör om man går till state play offs eller inte. Så ser lovande ut för oss.
 
Hela lördagen var uppbokad för att tillbringas i Littleton, en förort till Denver! Där det väntades ett YFU orientation, YFU är organisationen som jag har hjälpt mig och gjort mitt utbytesår möjligt, har än så länge varit väldigt nöjd med deras arbete både i sverige och i usa även om de tog lite långt tid med värdfamiljen men men. Iaf så var ännu en gång tvungen att gå upp, tror inte jag haft en sovmorgon på lääänge, vid 7 tiden och göra sig iordning för bilresan dit, tog ungefär 45 min dit! Fick sällskap med två andra utbytes studenter från samma organisation och område som mig så de var trevligt att lära känna de bättre! visste dock vilka de var eftersom jag sätt de i skolan men visste inte så mycket om de. Väl inne på området, kyrkan rättare sagt så bjöds de på lite fika och mingel/ lära känna varandra lite bättre. Så fick träffa en massa utbytesstudenter från massa olika länder men kan säga att tyskarna och kineserna tar över utbytesvärlden! Vi pratade om en massa olika saker som att vad man ska tänka på om man är värdfamilj( var även till för värdfamiljer också), utbytesstudent och värdsyskon! Vad man gillade med USA, vad man ogillade m.m. Bjöds på luch och lite uppträdande från de tyska utbytesstudenterna! Var riktigt kul att träffa alla och få höra en massa historier från alla! Kommer att träffa den här gruppen av utbytesstudenter tre gånger till.
Kom hem vid cirka 6 tiden för middag med några familje vänner och utbytesstudenterna från mitt område som blev hembjudna på middag och kortspel hos oss. Så kvällen spenderades med de och slutade med att "the foreigners" jag, Benjamin(från chile), Keira(från tyskland) och louisa(också från tyskland) var sist kvar i kortspelet och slutade allra sist med att Louisa vann!
 
Söndag, Fick en inbjudan från Louisa och Benjamin( de bort tillsammans) att komma över och kolla på Amerikansk fotboll, Broncos tog emot Oaklahoma Raiders om jag inte tar fel. Så jag och John, Coopers bästa kompis som hade sovit över, tog hans bil och åkte över till de och kollade när Broncos krossade dem och stannde på middag och film efter.
 
Den här veckan har vart fullspäckad med en del soccer!! Måndagen så var de vanlig skoldag, med nått extra speciellt, soccer class där vi antingen kollar på film från förra matchen eller kollar europeiska soccer matcher som La liga, serie A, eurpa cupen m.m. så ja, helt klart den bästa lektionen på länge, haha!! Efter den classen så väntade en 45 min bussresa till Engelwood, för att spela mot Engelwood pirates som är våra rivaler så de var dags att tagga till, det var dessutom league game så det betyder att vi måste vinna för att gå vidare! Vilket vi också gjorde efter en skit match där vi spelade rätt dåligt, 1-0 på straff! Vi var dock helt klart de bättre laget men de hade domarna med sig så blev lite nervöst i slutet där de fick 5 billiga frisparkar i farliga lägen men vår målvakt storspelade!
 
Tisdag var en vanlig skoldag, blev klar med mitt clay projekt, har jobbat med den i cirka 2 veckor nu, är clay sko! bild kommer nån gång när jag har målat den.
 
Onsdagen var en riktigt speciell dag, var white day så hade foods class vilket gick som vanligt! Sedan Off hour, som jag nämnde i något av de senaste inläggen så har vi homecoming snart, tror jag berättade om allt de där med homecoming week, homecoming game och sist och störst homecoming dace där man, inte alla men många "bjuder ut"( asking out) någon att bli ens homecoming date! Iaf så hade jag bestämt mig för att fråga en tjej om hon ville gå med mig, var bara ett problem har inga lektioner med henne och ända gången jag ser henne är i passing time från min off hour till min study hall. Iaf så på off hour så tänkte jag att man skulle överraska lite med att vara lite extra gentlemanaaktig så jag och en kompis tog bilen till wal-mart och köpte en ros. Så vid passing time så stod jag och väntade på henne vid lobbyn och kan säga att jag var ruskigt nervös men gick fram och frågade henne, wanna go to homecoming with me?" hon blev rätt chockat av rosen tror jag men fick såklart ett tråkigt svar, " aww cute but can i think about it". Trodde såklart att de var ett nej men dagen efter innan våran soccer match så sa hon ja, en riktigt lättnad!! Kände mig riktigt amerikansk när man "asked someone out on a date" som man ser på amerikanska filmer, haha!
Aja gick rätt djup in på de där, iaf! som jag sa så hade vi soccer game på torsdagen mot skyview academi! Vi hade redan spelat mot de och därför betyde den här matchen ingenting förutom seedningen inför state play offs och för att hålla vårat rykte uppe! Matchen började inte direkt så bra, våran mittback som tog emot första passen blev lite stressad och tog lite för lång tid på sig så han förlorade bollen till deras forward som lyckades passa den till mig, rätt hårt dock, som inte var berädd så halkade och "passade" tillbaka bollen till deras forward som gjorde mål, deras nästa chans resulterade i en hörna som de satte! så 2-0 efter 6 min, inte bra! Vi lyckades dock ta oss tillbaka till 2-2, och fick såklart en del skäll av coach! Andra halvlek slutade 4-2 efter att vi krossade de och tog över hela matchen totalt och efter två ruskigt snygga mål.
 
Aja de var torsdagen de! Har lyckats klämma in footballs träning varje dag förutom måndagen och läxor så de är därför jag har haft lite svårt att uppdatera.
 
Fredagen hade vi en samling för alla utbytesstudenter på min skola för att få homecoming week förklarat för oss. Så de vart rätt kul att träffa alla de och lära känna de lite bättre, visste nästan redan allt om veckan så var mest en kul lektion där vi lekte lite inne i idrottshallen.
Fredag= football game, som ni nog redan vet! Den här gången väntade Vista Peak som har förlorat nästan alla sina matcher med rätt mycket så vi var nästan tvugna att vinna!
Vet inte hur vädret där hemma är men har hört att de ska bli kallt där hemma, här har det en så länge varit strålande solsket varenda dag men inte den här veckan har varit både och halva veckan fint och andra halvan vinter! Iaf den här fredagen var det riktigt blåsigt och kallt som de var en vinterdag, och de kan jag säga det var! för mitt i matchen så började det snöa, plus snön så var den cirka 0 gradigt och frös de gjorde man vi hade bara vårat matchställ som inte är så tjockt direkt!! Så har fått känna på colorados väder som är känt för att ändras hela tiden. Iaf matchen gick okej i början, första halvlek slutade 12-8 till oss, våran andra kicker hade inte gjort ett så bra jobb med PAT:s och jag hade inte gjort så bra med kick offsen så vi skiftade plats, vilket slutade bra 3 av 4 Pat:s för mig!! Hela laget spelade riktigt bra och matchen slutade 49-8 till oss, vi krossade de helt enkelt! Så fortfarande obesegrade i league!!
Efter matchen så stannade vi vid en bufé med allt möjligt, i amerikansk storlek också, vilket betyder STORT! Ashärligt, faktiskt första gången som USA har visat en bra sida från sig när de gäller mat.
 
Aja, lördag, idag, är städdag så har gjort klart alla mina chores och vart o klippt mig! Blev en riktig chock efter klippningen när jag kom fram till att det kostar 82 kronor att klippa sig i usa, och de var som en vanlig klippning hemma i sverige, där det kostar ungefär 250-320 kronor! Så de var en trevlig överraskning.
 
Imorrn väntar skype med hela släkten och familjen! Ville bara passa på att säga grattis till mamma också som fyller år imorgon!! GRATTIS MAMMA, kram kram!!!
 
Det var nog allt, riktigt långt inlägg men aja! Hoppas ni har de bra där hemma :)
 
 
Ciao!!
Bjöds på lite underhållning/komma igång övningar från de här galna tyskarna!
 
Alla som var där på "the YFU orientation"! 
 
Lite bättre bild, jag, Lori och Louisa(från tyskland) i svart vit randig tröja!
 
Min skylt, de sättre upp skyltar innan alla hemma matcher så alla vet vem som spelar!
 
 
Gruppbild på alla utbytesstudenter från min skola och några av de som var där och tog hand om oss!
 
En till!! Brasilien,Italien, Chile, tyskland gånger 4, Finland, schweiz, Frankrike, Syd-korea är alla länder som var där! Det här var inte alla om jag inte tar fel! Ska vara totalt 13 utbytesstudenter där!
 

Myhighschoolyear

Här delar jag med mig av mina dagar som utbytesstudent i USA genom bilder, berättelser, videos och annat smått och gott! So Enjoy or Beat it

RSS 2.0