Bilder till "Live your life with no regret

Kunde tydligen inte lägga till några bilder i inlägget innan så gjorde ett separat inlägg där! Är lite i oordning men men... Enjoy, cioa!!
 
 
 
Chantz och Dalton inne i Bass Pro shop
 Vapen avdelningen, inte hela, kan säga att den var stor!
Bass Pro Shop, "rätt" stort var de !!
Sätter upp bollen för kick off
Skön bild som säger allt, Cardinals rules!!
Lobbyn till hotellt sett uppifrån
 
Lobbyn igen, rätt fresht hotell
Hittade en kille med Ibrahimovic tröja inne på Bass Pro Sho, haha!
 
Stilig bil!!
Inne i Bass Pro Shop, de hade en stor tank med en jäkla massa fisk!
 
Denver Coliseum
 
SKYLAB TICKETS
Alla våningar sett från lobbyn!

live your life with no regret

Halloj!
 

Har inte kunnat uppdatera de senaste dagarna, har vart rätt upptagen. Kommer lite mera info om de senare i inlägget.
Iaf, tror jag avslutade senast förra onsdagen, så tordagen var en vanlig skoldag, football träning efter skolan den enda jag gjorde den veckan och har man så få träningar så får man inte starta så på vår borta match mot Lewis Palmer så fick jag inte göra allt!
Samling utanför skolan kl 4 och sedan en 45 min bussresa för att sedan kross Lewis Palmer på deras Homecoming game! För er som inte vet vad homecoming är så ska jag kort förklara. Homecoming är en vecka i hösten som skolan man går på har en vecka med massa aktiviteter och olika dagar då man klär ut sig att göra en massa saker med skolan för att få igång skolkänslan! Höjdpunkten för hela den veckan är fredagens footballs match då hela skolan kommer för att supporta footballlaget men det största är Homecoming dance, är ungefär som Prom fast lite mindre. Vår Homecoming är den 19 october.
Iaf tillbaka till matchen. Så de var deras homecoming och de hade pressen på sig att vinna! De gick riktigt bra för oss i första halvlek, 21-6 och i mitten av andra halvlek 34-6! Vi trodde att vi hade vinsten, men efter två touchdowns från de stod det 34-20 och efter bara några minuter senare stod de 34-27 vilket betyde att en till touchdown från de och en lyckad PAT(Point After Touchdown) så skulle de stå 34-34 på tavlan! Vi jäkligt nervöst när vi förlorade bollen till de vid deras 35 yard linje med 1:35 kvar och de lyckades passa den till en receiver som sprang ända fram till våran 45 yard linje och har då 4 nya försök att avancera 10 yard för att få 4 nya försök att göra poäng, så de försökte passa bollen istället för att springa med den för att de inte hade så mycket tid kvar! Första försöket: misslyckad efter en dålig pass, andra försöket: misslyckat, tredje försöket så fick de ett straff: holding! vilket betyder att de måste starta 10 yard från den punkten de startde sitt försök och det betyder också att de för göra ett nytt tredje försök och de missade igen! Sista försöket, de lyckades fånga bollen men de avancerade inte tillräckligt många yard för att få 4 nya försök så bollen gick över till oss vi hade vunnit, eftersom det var cirka 15 sek kvar. Våran första vinst, och vi fick förstöra deras homecoming vilket var riktigt kul!! Det gick rätt bra för mig fick hålla mig till kick off och gjorde det bra så var riktigt nöjd med vinst och allt de där och dagen efter väntade skylab så kunde inte vara annat än GLAD! 
 
Som jag berättade tidigare i förra inlägget så var lördagen, koncertdag! På lördagen hade volleyboll tjejerna hemmamatch så jag, kevin, brandon, chantz, hunter, tog oss ner till skolan och kollade när JV spelade! Jag chantz och dalton var tvugna att åka när Varsity skulle eftersom vi skulle till Skylab som började kl 7. Så åkte hem till dalton först för att vänta på att hans pappa skulle komma och hämta upp oss!
Sedan åkte vi till downtown denver där daltons farsa hade fixat ett hotel rum åt oss och han( genom hans jobb eller nått sånt), och de hotelet var inte dåligt kan jag säga, ruskigt stort!!(scrolla ner för bilder). Så vi chillade lite på rummet och kollade lite amerikansk football. Åkte sedan iväg och käkade middag med Daltons mamma hans pappa chantz. Riktigt trevligt. Hade lite tid över innan koncerten började så för att jag skulle få känna på lite amerikanighet så tog de mig till Bass pro shop, ett paradis för den som gillar fiske, camping, jakt och ALLT som hör till de! Så vi strosade runt i butiken( borde kallade de superstore eller nått för de var STORT som bara den) och kollade på vapen fiske grejer och alla uppstoppade djur och fiskar som fanns i butiken.
Sedan var de dags för de man väntat på så länge!!! SKYLAB, återigen så är Skylab en riktigt stor koncert där en rad olika DJ:s spelar house och dubstep musik! Skylab höll till i Denver Coliseum! Det bjöds på artister som Zedd, Porter Robinson, Gareth Emery, koncerten var mest till för att hylla artister i Colorado som blivit kända och ge tillfälle för lokalkändisar att spela lite men också på dj:s från Nya zeeland m.m.!
Var en helt underbar koncert vi var där från 19.00 till 01.30 och såg huvudartisterna som jag nämnde innan. Sjukt rolig kväll med härliga kompisar! Var lite smått kul att se att även 75 åringar håller till på sånna här koncerter, haha! Mitt i publiken när de uppträde så stod de en 75 årig gamal gubbe med en ljusstav och diggade och dansade till musiken och han verkade pigg , kan bara säga bra gjort! 
kl 01.30 kom hans pappa och hämtade upp oss och vi åkte hem till hotelet och tog en dusch för svettig var man kan jag säga efter allt dansande och sedan kan jag säga att man somnade riktigt gott!
Dagen efter var man rätt trött, men dags att packa och städa lite snabbt sedan ett snabb stopp vid Sonic för lite breakfast burritos och sedan bar det av hemåt! En relax söndag med lite städning och annat!
 
Måndagen bjöd på vanlig skoldag och sedan JV game som vi förlorade kommer inte ihåg med hur mycket men JV matcherna betyder inte så mycket så man är inte så taggad direkt.
Har iaf börjat med soccer(fotboll vanlig hederlig fotboll så från och med nu så är Football, amerikansk fotboll för er där hemma och soccer är fotboll så det blir lite lättare att förstå vilken sport jag pratar om), så har slutat med cross-country och börjat med soccer nu! Så när skolan slutar så går jag till soccer träning och när den är över så byter jag om till football grejer och kör de i en halvtimme ungefär!
Så gjorde min först soccer träning i onsdags, gick riktigt bra coach var riktigt nöjd och jag fick spela varsity och starta på torsdagens match men mer om de sen! De visade sig att vi hade fått en till utbytesstudent från Italien " and of course the europeans play soccer", så den träningen blev de lite ändringar med Giovanni och mig med i laget så ser  fram emot resten av säsongen, olyckligtvis så kan inte han spela förrenst nästa torsdag(4 october) men men! Och dagen efter, torsdag, så var de dags för första soccer matchen, hemma match som tur var! Vi spelade mot Beneth som inte var kända för att vara bra, så vi visste att de skulle bli vinst för det har gått rätt bra för oss än så länge med 7 vinster 1 lika och två förluster så vi visste att vi var de bättre laget och så var de också, slutaresultatet blev 9-0. Gick riktigt bra för mig, fick spela mittback och coach var riktigt nöjd och alla sa " finally you came and played soccer, dude you're going to win state for us" så tyckte de kändes som en godkänd första match, gjorde även ett mål (fick även spela lite central mittfältare). Var sjukt kul att spela, amerikanarna är inte direkt kungar med bollen så de var rätt enkelt men blev trött fort pågrund av att jag inte var så van med höjden plus att jag har vart lite inaktiv de senaste dagarna med bara football och sjukdom.
Aja ser bra ut för laget, de ligger två i league så om de bara vinner resten av matcherna så går till state play-offs vilket de bara gjort en gång de senaste 10 åren.
Torsdagen bjöd också på något väldigt oväntat, har vart rätt dåligt väder de senaste dagarna med ruskigt mycke blixt och regn, så vi har vart tvugna att koppla ur internetet två dagar i rad så de är därför de varit lite dåligt bloggande, men iaf som jag sa torsdagen bjöd på något oväntat, TORNADO, så vi fick höra i högtalarna att alla skulle gå ut i korridorerna med sina lärare sitta ner och hålla sig borta från fönster och dörrar. Så skolan var i vad de kallar lockdown, pågrund av Tornadovarning! Var lite speciellt med de, fick slippa lektion så jag var glad.
 
Ikväll väntar hemma match mot Rosevelt i football, så kom precis hem från morgonträning! Vi hade morgontränign eftersom vi inte har någon skola den här fredagen för att lärarna har någon konferens dag eller nått sånt tror jag!
I onsdags så bestämde sig min välkomstvärdfamilj att de ville bli min permanenta värdfamilj, blev riktigt glad för att jag hitilis vart så nöjda med dem!
 
Hoppas ni har de bra där hemma, saknar er alla!  Cioa
 
 
 
 
 
 
 

Cheesecake factory, Sleepover, BINGO and Football!!

Hallooj!!
 
Veckorna går fort som ingenting annat kan jag lova, kändes som jag skrev förra inlägget igår...  aja anyway!!
 
Fredagen bjuder som vanligt på game night! den här veckan var inget undantag, vi mötte Discovery Canyon från Colorado springs! Det var också vår första hemma  match så de var rätt stor press på oss att vinna! Vanlig skoldag till att börja med och sedan efter skolan bjöds de på tailgaiting, vilket är ungefär som utegrilling där man käkar och umgås! Samtidigt som tailgaitingen pågicks så spelade skolans softball team så självklart tog vi bilen till softballplanen som låg på andra sidan gatan och kollade på när de krossade Thomas Jefferson high school! De är tydligen obesegrade än så länge :D 

Dax för match, vanliga uppvärming kördes igång och sedan de vanliga snacket innan matchen! För er som inte vet så går de till ungefär såhär, kanske inte har berättat hur de är iaf så börjar coacherna med att gå igenom några plays som vi kommer spela och sedan dubbelchecka så att alla har koll på vad de ska göra! Sedan lämnar de oss ensama så att vi får tagga till lite själva och sedan är de dags att be, team captains ber en bön för hela laget samtidigt som alla håller varandra i händerna och avslutar med ett amen!!
Efter de gjorde vi nått rätt speciellt, vi radade upp i 6-7 rader och vandrade ner till stadion med två stor harley davidson motorcyklar framför oss med amerikanska flaggan och skolans flagga på sig!
 
Körde sedan igång med uppvisnings uppvärmningen där vi ungefär visar upp oss och skrämmer motståndarna, haha!
 
Iaf matchen kördes igång vi fick börja med kick off vilket betyder: speaker "number 40, Anton Alm is doing the kick off for the cardinals, he is an exchange student from Sweden studying here at Elizabeth high school, give him a big round of applause!
 
Matchen gick sådär för oss vi förlorade med 13-15, gick helt okej för mig inte så mycket att göra!
 
Saturday, blev en heldag med Dalton och några footballskillar! kvällen bjöd på grillning hos kevin, korv, pork och allt möjligt! De var riktigt kul, slutade med att vi åkte hem till dalton och kolla film och hänge lite, slutade med att jag sov över där, igen!!
 
På söndagen skulle lori till Downtown denver för att käka lunch med några vänninor och spela bingo( lite pensionnärs varning tänkte jag men de visade sig att de var en del unga där, faktiskt, kanske är tvärt om här i staterna), så hon frågade mig ifall jag villa haka på, tyckte de lät kul, har aldrig spelat bingo seriöst så jag hakade på! Hon bjöd på lunch på Cheescake factory, en riktig superrestuarang med den största menyn jag sätt! fanns enormt mycket att välja mellan! Blev ingen hel amerikanskt utan britiskt, fish and chips! amerikanarna kunde dom med, riktigt god mat och trevligt sällskap! Efter det begav vi oss till downtown denver för BINGO!!
Slutade med att vi sammanlagt vann 25 dollar, vilket var rättså lite jämfört med vad man kunde vinna på bingot( mellan 100-500 dollar) vi vann på lotter som de också sålde där!

Härligt helg som stod för mycke härliga påhitt!!
Den här veckan har bara bestått av en riktig dag, måndag som var en vanlig skoldag. Tisdag och onsdag har varit sjukdagar, tror Cooper har smittat mig, han var sjuk den här helgen. Har halsont och är lite smått förkyld.. blir förmodligenn skola imorgon!
 
Har förövrigt slutat med cross-countryn och ska börja med soccer, känner att jag saknar de för mycke så förmodligen nästa vecka när jag är frisk så ska jag göra min första fotbollsträning!! På lördag blir de konkert, Skylab i Denver Coliseum, house/ dubstep konkert med några kompisar, ska bli skiit kul, jäkligt taggad!
 
Hoppas allt rullar på bra där hemma och att ni njuter av sista sommardagarna för på lördag tror jag de är sista sommardagen! 
 
 
Ciao!
 

Helgen, de är det man längtar efter!!

Tjeenare!!
 
Vart väldigt dåligt bloggande från min sidam, ska försöka bättra på de lite, har haft en tuff vecka med fotbolls match, cross-country meet och träning träning och läxor så har inte haft tid med bloggandet!!
 
Men men nu ska man inte vara negativ. Skolan rullar på som vanligt och allt är bra här borta på andra sidan atlanten. Fredagen bjöd, som vanligt, på fotball game! Så fredagen började jag med något som börjar bli en vana, gå till omklädningsrummet kl 7.30 och byta om till game jersyn( mathctröjan) och sedan gå runt med den hela dagen för att göra reklam. Så runt kl 13 nått sånt så fick vi gå tidigt från lektionen och ta oss till Canon City som ligger ungefär 2 h  med bil fårn elizabeth. Så den längsta bussresan hitlis, sov mestadels av den för jag var ruskigt trött. C team, freshman spelade först och förlorade med rätt mycke! Sedan var de dax för min andra fotball game, var rätt nervös men gick väll helt okay! började rätt kasst med att missa ett fieldgoal, dock tack vare att motståndarlaget stal min tee så fick ta Coach egna extra tee som var halft sönder så sprang ut på planen lite nervis och såklart så blev de en total miss, sa tjong och åkte rakt upp i luften och de var de! Kickade två PAT och två kickoffs som var helt okej efter de, men coach var inte så nöjd, lite skäll...! Dessverre var gick de för hela laget som torskade med 30eller 29- 14... så blev en lång ledsen bussresa hem. Fick dessutom en köttig tackling mot mig efter kick off så var lite stel i nacken efter de dock så fick de ett straff för de för att det var efter signal( 10 yrds bakåt).
 
Spenderade lördagen och söndagen hos en kompis med 4-5 andra och kollade film och badade(han hade ett sjukt stort hus och jätte fin pool) hela kvällen och slutade med att jag sov över där. Riktigt kul kväll och morgon. Hann även med en skype med familjen och viktor( på söndagmorgonen) som befinner sig i Clevland som utbytesstudent! härligt att få dela med sina tankar och erfarenheter och höra vad han har haft för sig! Kul att se hela familjen och berätta om vad man har gjort, fick lite hemlängtan efter de som krypit hela veckan men men lite musik och aktiviteter med familjen och skolan har hjälpt lite. Resten av söndagen blev en chilldag/kväll med familjemys och film.
 
Upp för att börja en ny skolvecka, homegame week! första hemma matchen den här veckan. Skolan rullar på som vanligt cooper har vart sjuk nästan hela veckan, 102 F feber så håller mig lite borta från honom. Har bytt anatomy till clay istället var för mycke kemi som de skulle börja med den här veckan, kemi som jag inte hade en aning om vad det var så var lika bra att jag bytte istället. Hade min första clay class i onsdags, var kul fix leka lite eftersom de andra höll på att avsluta ett projekt så nästa class som är imorgon(fredag) ska jag få börja lära mig lite! skönt folk som är i den klassen så är väldigt glad att jag böt! För er som inte vet vad clay är så är de lera som man skuplterar med på olika sätt.  Den här veckan bjöd även på JV-fotball game på måndagen som vi vann med 26-6 tror jag. Kickade några bra kick offs och 2 av 3 PAT( missade för att holdern inte placerade den på teen) första vunna hemma matchen så vi fick "ring the bell" vilket betyder att vi fick ringa i en klocka vid stadiumet för att visa att vi vann vår match! Kul grej :p
Den bjöd också på ett cross-country meet(lopp), mitt första och de var på hemmaplan också, taggad! visste dock att jag inte skulle få springa Varsity för att jag inte hade vart med på någon cross-country meet än vilket man måste! Så bleb JV för mig vilket inte spelade någon roll. Var rätt taggad men visste att höjden skulle döda mig... (2400 möh jämfört med 0 hemma i uppsala) första 200 meterna var fotbollplanen och en raksträcka så bestämdet mig för att kuta så snabbt jag kunde för att få en bra startplacering så var först efter 200 m. Men visste att jag aldrig skulle orka så sackade efter lite och slutade på 14 elle 11 plats var lite osäkert sprang på 20:12, loppet var totalt 3.1  miles vilket är runt 5 km något sånt så gjorde rätt bra för att var första loppet! var rätt kul men vet inte hur jag känner för cross-country är sugen på att börja med fotboll(soccer), men vet inte riktigt.
 
Vart en fartfyld vecka så man längtar efter helg, imorgon väntar första hemma matchen, nervööööstt!! och ett JV match på lördagen!
 
Hoppas allt är bra där hemma med alla och att Kultur Natten var bra för er alla! har hört lite dåliga nyheter sen senaste inlägget, Lundellska skolan kanske ska läggas ner, tråkigt att höra! Hoppas komunen låter den vara kvar, ge mig gärna lite info om hur det går!
 
Ha de bra alla, ciao och hejdå!!

Slänger in en bild på mitt första Clay värk! lekte lite och skrev en tjejs namn med lera!
 
 
 
 
 

Tidningen....

Äntligen är de här, tidningsartikeln som jag lovade!! Gick in på deras hemsida idag och såg de här, rikgit kul att se ;) ta de med en nypa salt allt är lite hafsigt och inte helt rätt vad jag sa men men...!!

http://www.ourcoloradonews.com/elbert/news/exchange-student-living-the-swede-life-in-elbert-county/article_5d5048a8-f44d-11e1-aa49-001a4bcf887a.html

Första matchen och Labour Day Weekend!!

Tjeeenare!!
 
Här i USA har det hänt en del! spelat min första amerikanska fotbolls match och en del annat!
 
Okay, Fredagen blev en lång dag, halv skoldag, red day tror jag om jag inte har fel! Lång bussreda 2 timmar nått sånt tror jag, var rätt nervös hela bussresan för de visade sig att de vi mötte var rankade 1 i hela staten. Vi kom dit nån gång runt 3 och började hjälpa C team(freshmans) med uppvärmningen. Tyckte synd om freshmensen de var tvugna att spela i 100 F vilket är runt 38 C nått sånt. Aja i alla fall så gjorde dom bra ifrån sig och vann matchen en riktig rysare, 14-16 tror jag, väldigt jämnt var de iallafall! Efter de var de dags Varsity, de jag väntat på riktigt länge, i snart flera månader, att få spela min första amerikanska fotbollsmatch!! En lång uppvärmning på ungefär 1 timme och sedan ett speech av coach och lite genomgång av alla plays och annat. Blev sedan till att gå in på planen/"arenan" för lite showoff och sedan såklart national sång, kändes som man var med i OS, EM, VM eller nått, haha!
Lite pepptalk och sen var de: "Anton Alm, a swedish exchange student,  is doing the kicking for Elizabeth this evening! " tur att gå in på planen och öppna säsongen för Elizabeth High School. De gick riktigt bra faktiskt med tanke på att de var en satans motvind så blev de runt en 45-50 yard kick. Blev inte så mycke mera att göra för mig efter de för som vi visste så var Frederick riktigt duktiga både offensivt och Defensivt, men vi lyckades hålla emot i 3 quarters sen lyckades de efter små misstag ta sig igenom och göra en touchdown och de lyckades självklart med kicken efter och nu stod de 7-0 på matchtavlan. Fick göra en sista insats genom att försöka mig på ett 40 yard fieldgoal vilket är riktigt svårt! men efter att holdern, den som håller bollen efter att den har kastats bakåt, lyckades missa teen( fyrkantig platt sak som man måste placera bollen på för att de ska bli ett godkänt fieldgoal or PAT) så blev de en flopp men de hade inte spelat någon större roll för fieldgoals är bara värt 3 poäng och vi behövde mer poäng än så...! var lite besviken på mig själv men aja inte mycke att göra!! Så slutade med att vi torska med 7-0 men coach var nöjd ändå med tanke på att vi gjorde de riktigt bra och höll emot i 3 qaurters riktig bra och om bara våra receivers hade kunnat fånga bollen lite bättre så hade det nog vart en helt annan match!
Två timmar tillbaka till Elizabeth med en första förlust i bagaget! aja bara att komma tillbaka på topp! Kom hem vid 12 så slängde mig direkt i säng och somna för tidigt nästa morgon väntade första resan till bergen( Rocky mountains i västra Colorado)
 
 
9.30 ställdes alarmet för en till lång bilresa upp mot en liten skidstad i västra Colorado uppe i bergen, kallad Breckenridge! En supermysig stad med riktigt fina omgivna berg och ett riktigt stort skidcenter och en jäkla massa backar!! Blir nog till att åka upp dit igen under winter break! Vi bodde tre dagar hos Loris syster i en riktigt fräsh timmerstuga. Första dagen, lördagen, bjöd Breckenridge på ankrace, tydligen nån sorts välgörenhet där man köper ett x antal ankor och släpper iväg de i en liten bäck som rann genom staden och de 75 första fick nått sorts pris, och dessa ankor kostade ungefär 5 dollar och de var ungefär 85 000 ankor som var med så de tjänade en del pengar!! De var faktiskt riktigt kul dock lite segt eftersom de tog ett tag för ankorna att ta sig fram. Blev lite shopping och amerikansk glass efter de, gjorde ett riktigt kap, köpte ett par underbara hörlurar för 27 dollar som egenligen kostade runt 100 dollar, fick 65 % off på de dem. Riktigt bra kvalitet så var ruskigt nöjd efter de köpet! Kvällen avslutades med lite mat och sällskapsspel och playstation i stugan.
Södagen var de tänkt att vi skulle spendera dagen i en summer funpark där de fanns en rad olika attraktioner, ungefär som ett nöjesfält! De fanns en alpine slide, var ungefär som bob där man fick styra sin egna rodelliknande fordon nerför skidbackarna, de hade gjort tre olika jätte rutschbanor som man åkte ner genom. Skit kul, vi gjorde också mini golf, en lite mera modern och bergodalbane liknande alpine silde och bergsklättring! Så där spenderades nästan hela dagen, andra halvan bar de av till ett badhus för lite relax och bad! riktigt skönt efter några tuffa veckor med skolstart, fotball och mycke nytt och mycke stress och annat så ledighet passade mig perfekt.
 
Måndagen blev en heldag i bilen nästan och fotballs träning nästan direkt efter vi kom hem. Kolla film från senaste matchen och lite mellanmål, inte så mycke för mig att titta på dock men men...! Firade min första månad i staterna med att käka familje middag med hela familjen på måndagen och typisk amerikansk mat blev de iaf men dåligt minne som man har så kommer jag inte ihåg vad de var, hehe! har gått bra med allt annat sånt de lovar jag mamma och pappa.!!
 
 
Hade en trevlig passagerare bredvid mig så resan gick fort!
 
 
Vi blir alltid så bra på bild, aja framme i Breckenridge vid centrum innan ankracet,
 
 
Breckenridge mountains och den fina damen där ankracet startades
 
 
mer bilder av downtown Breckenridge
 
Och självklart lyckas man med ögonen stängda, aja fin bild iaf bjuder på den!
 
 
Ankracet live, detta var efter 15 och i slutet av startfältet
 
 
Lite mera live bilder från ankracet!
 
 
Vacker utsikt över Breckenridge
 
and we strike again, riktigt oseriösa bilder vet inte varför men aja!! Cooper, hans flickvän, jag och sassy coopers kompis!
 
 
Lori och jag med Breckenridge i bakgrunden
 
 
Ännu en fin bild på oss vid funparken!! oseriös bild...
 
 
Lyckas igen...
 
 
The Alpine silde som jag berättade om! riktigt kul kan jag lova, gick fort ner
 
 
 

Cutest dog ever, nya hörlurarna! han gillade dom verkligen!!
" hey get out of the car, I'm driving" haha klockren bildYeep, dogs driving! 


Avslutar med en bild från matchen, kommer nog lite mera bilder från matchen och bilder från reportaget, borde komma ut imorrn så, blir väll ett litet kort inlägg om de snart!!

Labour day weekend, nått att minnas, hade riktigt kul hela helgen!!! Vill bara passa på att tacka YFU och alla som gjort de här möjligt, har faktiskt glömt bort de lite! ni vet vilka ni är...


Ha de bra där hemma och njut av sista svenska sommarveckorna!!  Hare bra hejj :)!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Myhighschoolyear

Här delar jag med mig av mina dagar som utbytesstudent i USA genom bilder, berättelser, videos och annat smått och gott! So Enjoy or Beat it

RSS 2.0