Somethings going on in my mind!! Game week och intervjuv

Tjeenare!!
 
Vet inte vart jag slutade förra gången går så fort så håller inte koll så bra, hehe!
Lyckades dock nyss radera allt som jag nyss skrivit, tog mig typ en halvtimme att skriva så blir en lite slöddrig version av den förra jag skrev....
 
Men men, allafall! Fredagen bjöd på en vanlig skoldag, matte engelska government och fotball!! Blev sedan min första amerikanska fotbolls träningsmatchen mot andra lag än oss sjävla! så blev en timmes buss resa till Berthrouda, norr om Denver!! Gick rätt bra för oss tycker jag dock blev de inge sparkade för mig, inga PAT, Fieldgoals eller kick offs...surt! var dock kul att se hur vårt lag mätte sig med andra lag!! Ser ut som vi är rätt bra/average, mötte dock skolor som var mycket större än oss så vi gjorde rätt bra ifrån oss med tanke på de!!
 
Lördagen bjöd på 50-års kalas! familjens ex-granne fyllde 50 så vi begav oss till Denver för ett surprise party, var rätt kul att se hans min när vi alla skrek surprise när han kom runt husknuten, han fick nästan en hjärtattack, haha! Bjöds på rätt fresh mat för att vara amerikansk mat, tävlingar och lite annat! Lyckades faktiskt vinna en tävling, gick ut på att man skulle springa så fort man kunde med en kokosnöt mellan knäskålarna, haha vet weird americans!
Södagen blev en ta-de-lugnt dag med lite shopping av lite basic saker och äntligen en mobil, lycklig!!! Blev en LG touch med keyboard, kan säga en sak amerikanarna älskar keyboards nästan alla har en mobil med keyboard!!
 
Måndag och skolan började igen! Faktiskt första gågen man känner att de verkligen är kul att gå till skolan nu när allt är nytt, alla kurser är nya och att man får välja allt själv! Red day stod på schemat och de betydde matte med våran superhärliga matte lärare Mr. Mack, rätt sköna lektioner och ganska lätt matte ungefär den som jag hade i sverige förra året! Sedan engelska med Mr. Blackham som är skolans komiker, sjukt rolig älskar hans lektioner! government och fotball, vanlig skoldag med andra ord :P
 
Tisdag var en rätt vanlig dag, white day är de bästa i skolan, har ruskigt sköna lektioner foods 1, laga mat, off hour där jag bara tar de lugnt och ungås med folk som också har off hour, study hall älskar den här "kursen" till för att göra läxor så man slipper göra de hemma!! Anatomy efter de, första lektionen, verkar som en skön lektion kollar på film varje lektion typ så än så länge seems good!!
 
Red day och onsdag, trött! de börjar skolan way to tidigt här borta i usa, måste gå upp 6.30 AM rätt segt men skolan är skön så kompletterar bra! Matte med Mr. Mack, trodde jag men han var utbytt mot vikare.. rätt lugn lektion ändå man jobbar mest i par så de är rätt chill! Sedan engelska med Blackham the comedian, just nu håller vi på med nått rätt tråkigt och nått som inte på något vis hör till mig... Native american literature, historier/myter om hur jorden uppkom.. och de är inte lite konstiga kan jag säga er, bland de konstigaste jag läst, handlar om en gravid gudinna som ramlar genom ett hål i himla världen och blir räddad av ett par fåglar som fångar henne i hennes fall och sätter ner henne på en sköldpaddas rygg och så uppkommer jorden genom att hon planterar massa plantor och människor och de börjar tydligen växa när hon går i en cirkel i en speciell riktning, konstigt ? svar JA! Sedan samhällskunskap med Mr. Bonewell, den hårda! han har rätt sköna lektioner måste jag säga, powerpoints och sånt och så berättar han och förklara mycket och bra! Fick min första riktigt "stora" uppgift idag: göra en powerpoint som förklarar en stats/ regerings uppbyggnad och funktion och förklara de för 6 graders, jobbar i par så rätt skönt med nån som kan hjälpa en :P Har märkt en sak i skolan här dock, visste att de skulle bli så, är en väldans massa läxor och speciellt efter Red days där jag har alla mina svåra klasser som de ges ut läxor på...
Fotball och Cross.country stod på schemat efter de! tränade backar på cross-country träningen, och kan lova de har en riktig mördarbacke här precis utanför skolan... blev sedan lite kickoff träning på fotballen!! riktigt kul att kicka måste jag säga! Nått riktigt coolt hände efter träningen idag, de var en tjej från den lokala tidningen som var och tog lite bilder på oss när vi tränade! Så när lori( min värdmamma) kom för att hämta mig så visade det sig att dom kände varandra och hon var ute efter en intressant story om skolsporten på Elizabeth så när hon fick höra att en svensk utbytesstudent spelade fotball så slutade det med att hon ville intervjuva mig! Så hon frågade en massa frågor om vart jag kom från, vad som var svårast att anpassa sig till respektive lättare och massa andra! slutade med att hon tog några bilder, de var häftigt och kul! var ännu roligare att höra att reportaget skulle hamna på första sidan, tror reportaget skulle komma ut tidigt nån gång nästa vecka!
 
 
Så har min amerika vecka sätt ut! Imorrn väntar min första riktiga serie match, först spelar JV(b-laget), sedan spelar Varsity som är a-laget och de som betyder nått och de som räknas! riktigt taggad!! kan inte vänta, ser fram emot både imorrn och speciellt på fredag då de kommer vara ännu mera folk som tittar på dock är de bortamatch mot Frederick High School! Önska mig lycka till!
Var rätt coolt idag på träningen så tränade vi uppvärmning och inspringning inför matchen, var sjukt seriöst med allt och coach sprang runt och skrek på alla som slapade efter eller misslyckades! var dock kul ändå! Så efter fredag kommer jag vara en fullbordad amerikan, enligt min familj som säger att jag måste gå på en fotball game innan jag kan anse mig amerikan, skämtsamt menat såklart!
Just nu är man riktigt trött på att skriva efter att bloggen hackade upp sig och valde att radera allt jag skrivit, så känns skönt med en sovmorron imorrn vilket vi har varje torsdag!!
 
tyvärr inga bilder den här gången... sorry
 
 
Ciao, ha de bra där hemma!!


Kommentarer
Cicki

Verkar som det händer mycket kul grejer! Lycka till med matchen!!

2012-08-30 @ 08:16:50
Crille

Härlig läsning! Lägg gärna upp framsidan på tidningen du blev intervjuad :D

2012-08-30 @ 10:41:56
Mattias

Verkar inte gå någon nöd på dig! Är jag efter nu?: men hur gör du för att skriva : å,ä,ö, mm ? Har du svenska tangenter med dig =) Hade bra! Rapportera mera, kanske mindre text men oftare så slipper du gräva ner dig om det skulle försvinna. /// Stor kusin

2012-08-30 @ 16:58:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Myhighschoolyear

Här delar jag med mig av mina dagar som utbytesstudent i USA genom bilder, berättelser, videos och annat smått och gott! So Enjoy or Beat it

RSS 2.0