Play off game, movie níght, Wrestling! Life is to short to waste time!!

Tjeenare!!!
 
Hoppas allt är bra!
 
Har vart en rolig och rätt fartfylld vecka med en del roliga och lite mindra roliga saker som hänt!
 
 
Måndagen var en vanlig dag, röd dag tror jag! Vilket är matte, engelska där vi håller på att läsa Macbeth av Shakespear, vilket är ruskigt tråkigt eftersom de är gammeldags engelska som är rätt jobbigt att lyssna på och rätt svårt att förstå..., U.S government, där vi håller på med "the american constitution", alla grundlagar och allt sånt! Och efter det football class där vi oftast tittar på filminspelningen från fredagens match eller styrketränar. 
 
Tisdagen efter football träningen så brukar vi ha något som heter senior dinner, vilket är som en belöning för att vi vunnit vår match(fredagens), alla seniors får komma hem till coach och käka och bara hänga och prata om vad som hänt i veckan med footballen och annat. Var min första någonsin, har haft läxor och annat som vart i vägen och vi har inte vunnit alla matcher så var därför min första senior dinner först nu. I alla fall, var riktigt nice med maten och allt, sedan var de ju val dagen också, och kan säga att de senaste veckorna har vart fyllda med reklam annonser överallt så man har verkligen fått nog med alla dom, gick inte att titta på tv utan att se en valreklam.... så skönt att de var över och att obama vann vilket inte så många här ute tyckte var så bra!
 
Onsdagen var en chill dag, kollade film med familjen och gjorde läxor och lite annat!
Football som vanligt!
 
Torsdagen var en lite speciell dag, som ni vet så lyckades vi ta oss till state play offs och som en lag tradition så har coacherna grävt en liten grop i end zonen på footballs planen där de sedan startar en liten brasa där alla seniors slänger in någonting som betyder mycket för dem och sedan när allt är aska så täpper de igen hålet! Var en riktigt härlig känsla hela laget satt där och alla coacherna, jag valde att slänga in en liten del av min flagga som jag hade tagit med mig hit. Alla tyckte de var en riktigt bra ide men lite konstigt att bränna sin egna flagga, haha!  Tycker det var en riktigt häftig och smart ide, som coach sa, "now you all will be a part of this field forever". 
 
Fredagen var inte som en vanlig fredag med football game, den här gången var de lite speciellt football matchen var på lördagen! Så efter träningen så var det team dinner i skolan åkte sedan hem till hayden för filmkväll, shawshank redemption blev de! ruskigt bra film... om ni inte sätt den se den! 
 
Lördagen var som jag sa footballs match, play off game win or lose!! Samling 3 timmar innan matchen, 10.00 för att ta emot Silver creek hemma! Vi visste att de skulle bli en tuff match, vi var seedade bättre men matchen slutade 33-14 till dom, så footballs säsongen är officiellt över! lyckades med mina 2 extra poäng, så kändes bra att avsluta på topp med jävligt surt att vi förlorade men samtidigt skönt att de är över, har vart rätt tröttsamt och drygt att ha träning varje dag. Kändes också lite konstigt att de var min sista kick någonsin kanske.
Efter matchen så bjöds de på steak hemma som en liten tröst och som ett litet firande att footballs säsongen var över och sedan åkte jag över till daltons och sov över.
 
Söndagen, frukost hos dalton och sedan hem och vila lite tänkte jag men familjen var på väg över till Smith's, några vänner till familjen för att kolla på football, Denver broncos spelade borta mot North Carolina om jag inte kommer ihåg fel, slutade 29-14 om jag inte kommer ihåg fel där heller, haha! Käkade middag och spelade kort där också! 
 
Juste i fredags så bestämde jag mig för att börja med wrestling, brottning med andra ord! är en riktigt populär sport här borta och har många kompisar som håller på med de så ska åter igen testa nått helt nytt, den här gången har jag dock ingen aning om nått alls men får hoppas på de bästa, börjar imorgon så ni får höra allt nästa vecka.
 
Har säkert glömt nått som hänt men men, hoppas ni alla har de bra, har lite läxor o göra så blev inte så genomgående men men!
 
Ciao!
 
Bakade pumpkin bread i foods class!!     
 
 
 
Study hall, man kan göra lite som man vill...!
 
Pumpkin bread, delicious !
 
Haha hitta de här i botten av ett sexpack läsk! " You see, we're people just like you. (except for Donna she's weird)
 
En bild på klockan som vi ringer i när vi vinner!
 
Det här var vad jag menade med en brasa i en grop!
 
 
Haha!!
 
Fick min lag bild och personlig bild med posten i onsdags nått sånt tror jag, de lyckades självklart klämma in ett q framför Alm så de stod Anton qAlm!
 
Football at Smith's house!
 


Kommentarer
Cicki

Jättebra att du bakar bröd, det får du fortsätta att göra!!

2012-11-14 @ 09:31:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Myhighschoolyear

Här delar jag med mig av mina dagar som utbytesstudent i USA genom bilder, berättelser, videos och annat smått och gott! So Enjoy or Beat it

RSS 2.0