Time Flies by!! Snart tre månader i USA

Tjenare!
 
Har inte hänt så jätte mycket den här veckan, vanlig vecka ungefär förutom att vi hade en 4 dagars helg, bara skola måndag, tisdag och onsdag!
 
Skolan rullar på som vanligt läxorna rullar på som vanligt!
Måndagen hade vi JV football game mot fort morgan som låg cirka 2 timmar borta! första halvlek slutade 18-0 och utskällning av coach! dock ryckte vi upp oss i andra halvan och tog igen till 18-18 vilket blev slutresultatet, trodde jag men en amerikansk kan tydligen inte sluta lika! Så det blev övertid som går till så här: man börjar med att singla slant om vem som börjar att försvara och vem som börjar anfalla, sedan får varje lag 4 försök från 10 yard linjen att "score a touchdown" och sedan håller det på så tills det ena laget inte lyckas och det andra lyckas, lite som straffläggning! Slutade med att de vann med 24-30... men men kul att få vara med och spela i en lika match vilket väldigt sällan händer!
 
Tisdagen och onsdagen var vanlig skoldag inget speciellt som har hänt! På kvällen var det parent-teacher conference, vilket är som utvecklingssamtal fast man träffar alla lärare individuellt och pratar med dom. Skolan är rätt enkel, mycket multiple-choice så man behöver inte anstränga sig!
 
Torsdagen tog jag det bara lugnt! även fast de är lov så slipper man inte undan footballs träningen, så vanlig tid efter skolan, som vi inte hade, så vare footballs träning! Efter träningen var de team dinner på skolan och sedan var vi några som drog hem till dalton och bara chillade!
 
Fredagen så var man tvugen att gå upp 8.00 för att ta sig till skolan och ha en walk through inför matchen på kvällen, i en timme... rätt onödigt för mig som bara är kicker men men!
Efter träningen så hem o sova ett tag var riktigt trött även fast vi hade haft en kort vecka. Och Fredagen bjöd som vanligt på football game!
Den här gången stod Skyview som motståndare och vi visste sedan innan att dom var ruskigt dåliga, de hade förlorat mot ett lag som vi hade vunnit med 54-6(nått sånt) så kändes skönt att inte ha så jätte stor press på sig!
Iaf Matchen slutade 43-7, lyckades med att mina pat förutom en som han som kastar bak bollen till han som håller den när jag sparkar, totalt missade honom så jag fick plocka upp bollen och springa med den, kom ungefär 5 yards innan jag blev nertacklad, haha! Alla på sidlinjen trodde jag var påväg mot en touchdown men men! 
 
Lördagen, är som vanligt chores-day! så gick åt lite tid till de, resten av dagen/kvällen tog jag de bara lugnt, har vart några stressiga fartfyllda veckor. Så filmkväll och gå o lägga sig tidigt var de som gällde!
På söndagen lyckades jag vakna kl 1 även fast jag gick o lag mig tidigt, så missade skype tiden med morsan och farsan men som tur var så var de fortfarande inne och klockan var inte så mycke för de! Kul att prata med dem!! Efter skypet så spelade gaints och cowboys i amerikansk fotboll så åkte över till louisa( tyska utbytesstudenten) och benjis( chilienska utbytesstudenten) som jag nästan är granne med! så kollade på den matchen och stannade över ett tag och kollade på film!
 
Ja, rätt seg vecka men skönt med lov för ett tag, nästa vecka så är de halloween vilket är "rätt så" stort här i usa som ni kanske vet, haha! O juste har snöat här i colorado i, torsdags tror jag, börjar dock smälta bort så får se när den permanenta snön kommer!
 
Ciao!!
Swedish fish!! Bästa godiset någonsin!!
 
Mitt clay projekt som jag jobbat på i tre veckor, blev klart här i veckan!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Myhighschoolyear

Här delar jag med mig av mina dagar som utbytesstudent i USA genom bilder, berättelser, videos och annat smått och gott! So Enjoy or Beat it

RSS 2.0