Elitch Garden och Amerikansk Fotboll!!!

Tjeeeenare! lite dåligt uppdaterande men ska försöka bättre på lite....
Okej, så den här veckan och helgen har vart en stressig och ruskigt rolig vecka! Under helgen var jag och min värdmamma lori in till Parker, en närliggande stad och shoppa loss på grejer inför skolstarten, mobil och lite annat! Hann också med en familjemiddag/kortspelskväll hos en av loris tjejkompisar. Fick lära mig ett riktigt lantis spel, Horseshoe spelet går ut på att träffa en pinne med en hästsko man tävlar två mot två och spelar till tio, ett poäng för att träffa pinnen! rätt kul men svårt och konstigt, haha! Måndagen blev en kort shopping dag för att hitta en bra telefon, blev sedan att skynda sig till sin första amerikanska fotbolls träning, hade aldrig testat på de...! Var rätt kul när man kom in i omklädningsrummet och när coach presenterade mig inför alla 40 killar i omklädningsrummet som Anton, an exchange student from sweden. Överallt hördes kommentarer som: oohh his from sweden nice, wow sweden really cool, wow his awesome och hey I saw you in wall-mart you have really nice hair man, haha!! Och ännu roligare att se allas miner när man drog på sig sina orangea, lila fotbolls(soccer) skor som drog till sig väldigt mycket uppmärksammhet och en massa frågor. De gick rätt bra var rätt kul men svårt att förstå sig på hur man ska springa vid olika såkallade "plays" men annars var de riktigt kul! 4 timmars träning med en timmes vila så man var rätt trött efter de och sen att Elizabeth ligger på 2100 meter gjorde de ju inte bättre för konditionen heller! På lördag väntar första matchen, blir nog så att jag kommer vara kicker/ wide receiver i Varsity teamet( seniorernas lag och A-laget)  Så, så har ungefär min vecka sätt ut med amerikansk fotbollsträning varje dag från 16.00-20.30 tills idag (torsdag).
Idag blev de till att för första gången se storstaden, Denver. Jag, Cooper(min jämngamla värdbror), han polare Brandon och hans andra polare Jacob tog oss in till down town Denver och sedan Elitch Garden. Elicth Garden är en jäkligt stor nöjespark/vatten land, ungefär lite större än Liseberg. Var hur kul som helst och fick se lite av Denver på samma gång var sjukt kul att komma bort lite från träningen och bara slappna av och vara lite med cooper och hans kompisar. Kom dit vid 12 och drog vid ungefär 18 så efter en heldag av bergodalbanor och watersildes så blev de filmmys med hela familjen. 
Efter att ha varit i USA i lite mer än en vecka så har man stött på rätt många roliga frågor, så tänkte de kunde vara kul att dela med lite från mina upplevelser som svensk i ett landsbyggsområde i USA! 
1. Hey does sweden have a own language or do you speak like French ?
2. Is sweden close to Ireland ?
3. Is sweden close to Canada, or?
4. Do you have like candy in sweden ?
 
Japp dessa är några av de konstiga frågor som man stött på här, lär väll bli några fler när skolan börjar!
Slänger in lite bilder från Elitch Garden från idag, enjoy!!
Ciao
 
 
 
Lite bilder på hundarna och Cooper som håller i Misha!!!!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
OGLoc Horan

soft anton! Keep it up

Svar: I will, I will!!!
Anton Alm

2012-08-17 @ 19:12:21
louise

äntligen en ny mobil haha och Horseshoe spelet vadå lantis? de spelar vi varje midsommar....

Svar: haha, aa vet, men den funka inte så måste skaffa en ny :P haha min syn på er skuttungebor har ändrats...!
Anton Alm

2012-08-19 @ 12:18:26
URL: http://loouisebloom.blogg.se
crille

Härlig läsning, du verkar ha det kanon! Hur gick första matchen? Verkar som träningen tar upp mycket tid :) Vi får skypa snart, mor och far tyckte det var riktigt roligt sist ni skypa hörde jag, haha

Ha det bäst bror så hörs vi!

Svar: jag har det kanon här borta :) första skoldagarna avklarade och allt verkar bra med skolan!! det visade sig att det var freshman mot freshman och varsity vs varsity(a-laget) så ingen vann riktigt vi har första träningsmatchen den här fredagen! jag drog iaf in 3 av 3 kicks, points after touchdown så det gick riktigt bra!! vi får höras nästa gång vi skypear, ha de bäst du med bror :)
Anton Alm

2012-08-21 @ 15:08:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Myhighschoolyear

Här delar jag med mig av mina dagar som utbytesstudent i USA genom bilder, berättelser, videos och annat smått och gott! So Enjoy or Beat it

RSS 2.0